Announcements:
Welkom bij Educatie & Cultuurcentrum Vathorst!
Neem een kijkje en help ook mee bij het prachtige project.
Word nu lid.

De jongerenruimte gaat open!

We hebben fantastisch nieuws! We willen jullie graag uitnodigen voor de grand opening van de splinternieuwe jongerenruimte, die deze week zijn deuren opent. We hebben enorm ons best gedaan om een ruimte te creƫren waar jongeren zich kunnen ontspannen en plezier kunnen maken.

Deze jongerenruimte is uitgerust met de allernieuwste PlayStation 5 compleet met een breed scala aan populaire spelletjes waar jongeren samen mee kunnen spelen. Of je nu een fan bent van avontuurlijke actiespellen, sportgames of gezellige multiplayer-games, we hebben voor elk wat wils.

Maar dat is nog niet alles! We hebben ook gezorgd voor een scala aan heerlijke snacks en drankjes om ervoor te zorgen dat jullie energieniveau hoog blijft tijdens het gamen. Denk aan chips, popcorn, frisdranken en nog veel meer lekkernijen.

En omdat we weten dat een goede barbecue altijd voor een geweldige sfeer zorgt, hebben zullen we ook gaan genieten van een heerlijke BBQ. Zo kunnen jullie na het gamen heerlijk ontspannen en genieten van een smakelijke maaltijd.

De grand opening van onze jongerenruimte vindt plaats op zaterdag 27 mei vanaf 17:00.

We hopen jullie allemaal te zien op deze feestelijke dag.

Tot ziens in de jongerenruimte!

Share This:

Copyright 2022, Alle rechten voorbehouden